En samlad ingång för dig som vill söka och beställa information

Den 8 november 2021 lanserar vi den första versionen av Sök företagsinformation som gör det enklare för dig att söka och beställa företagsinformation från oss.

Den första versionen av flera

Nu i den första versionen kan du köpa elektroniska bevis och betala med kort. Detta ersätter den oinloggade delen av Sök företagsfakta som vi stänger vid årsskiftet.

– I och med det kommer Bolagsverket inte längre att erbjuda någon europeisk företagsinformation. Den hittar du redan nu på e-juridikportalens webbplats i söktjänsten Hitta ett bolag Länk till annan webbplats. , berättar Liza Gäfvert, verksamhetsutvecklare på Bolagsverket.


Dagens e-tjänster har brister

Våra befintliga e-tjänster för att söka och köpa information är byggda i gammal teknik som gör dem kostsamma att förvalta. De innebär också en tidskrävande och manuell hantering. Dessutom har de även stora brister i webbtillgänglighet. Vi vet också att många kunder tycker det är svårt att veta vilken av våra informationstjänster de ska använda.

Vad händer framåt?

– Just nu arbetar vi med nästa leverans som innebär fler produkter och leveranssätt. Du som kund kommer snart att kunna betala med faktura. Vi tar också fram nya skisser för e-tjänsten Statistik om företag och föreningar som ligger näst på tur att integreras i Sök företagsinformation, säger Liza Gäfvert.

Frågor?

Har du frågor, ring oss på 0771-670 670 så hjälper vi dig.

Läs mer

Den 1 januari 2022 stänger vi Sök företagsfakta