Nu kan du inte längre använda SEB direktbetalning till oss

Från och med den 1 april 2017 har vi nya bankavtal. Det gör att du inte längre kan använda SEB direktbetalning när du betalar till oss.

Hur påverkar det här dig?                                                   

Den 11 februari 2017 upphörde möjligheten att använda SEB direktbetalning när du betalar till Bolagsverket. Och från och med den 1 april 2017 kan du inte längre betala till våra plusgiron.

Du kan fortsätta betala till oss via exempelvis bankgiro, övrig direktbetalning eller kortbetalning. Dessa betalsätt påverkas inte av det nya avtalet.

Även annan information om betalningar och betalsätt kan ändras. Här på bolagsverket.se finns alltid den senaste informationen om våra betalningar.

Så här betalar du

Varför tar vi bort SEB direktbetalning? 

Riksgälden, som är statens centrala finansförvaltning, har gett Bolagsverket och alla andra statliga verk ett nytt ramavtal för vilka banker vi får ha avtal med. Vi kommer från och med den 1 april 2017 att ha avtal med Nordea, Danske bank och Swedbank när det gäller betalningar till oss. Det nya ramavtalet gör att möjligheten att betala med SEB direktbetalning och till plusgiro försvinner.

Just nu arbetar vi med att ta bort information om de betalsätt som upphör, från våra kanaler.

Uppdaterad:

Tyck till om den här sidan