XML-paket

Vill du hämta uppgifter direkt från Näringslivsregistret och använda ett eget gränssnitt, då ska du använda våra XML-paket. Som kund får du dagligen tillgång till nyregistrerade händelser i registret.

Tjänsten innebär att du hämtar uppgifter direkt från Näringslivsregistret via så kallade webbserviceanrop, med svar direkt till ett eget gränssnitt eller integrerat direkt i era verksamhetssystem (till exempel som förifylld information).

Som XML-kund får du tillgång till Bolagsverkets näringslivsregister som bland annat innehåller aktiebolags-, handels- och föreningsregistren där du kan hämta information om styrelser, årsredovisningar och olika företags aktiekapital.

För att kunna använda tjänsten behöver du ett klientcertifikat. Det beställer du hos Steria i form av en serverlegitimation.

På sidorna Villkor för försäljning och Priser för XML-paket kan du läsa mer om vad som gäller för dig som kund för att använda våra XML-paket och vad det kostar.

Kontakt

Kontakta oss på forsaljning@bolagsverket.se om du vill ha ytterligare information om avtal, certifikathantering med mera.

Uppdaterad:

Tyck till om den här sidan